David Bagge 21 October

Bitcoin +24% och Silver +22% – Höjer stop losser!

Våra köpcase i Bitcoin och Silver rusar! Fredagens rörelse i Silvret tog ädelmetallen upp till den högsta nivån sedan 2013 (!) och vårt andra målområde på 33.50usd i köpcaset är nu uppnått. Jag väljer att ligga kvar, men höjer stop lossen enligt nedan. Den som vill kliva av kan göra det med gott samvete efter en fantastisk resa! Detsamma gäller för Bitcoin som uppnått vårt första målområde på 65k, och nu närmar sig det andra målområdet på 70k. Då positionen redan är vinstsäkrad efter +10%, väljer jag att ligga kvar med resten med höjer stop loss enligt nedan.

Bitcoin

Den 10 oktober gick jag lång bitcoin (här) och sedan dess är den handlades produkten i caset +24%. Vi har redan vinstsäkrat halva positionen vid +10% i vanlig ordning, vilket kommunicerats tidigare och jag väljer idag att höja nuvarande stop loss till +10% sedan inköp.

Silver

Den 9 oktober köpte jag Silver (här) och sedan dess är den handlades produkten i caset +22%. Vi har redan vinstsäkrat halva positionen vid +10% i vanlig ordning, vilket kommunicerats tidigare och jag väljer idag att höja nuvarande stop loss till +10% sedan inköp.

Graf: Bitcoin Daily Chart

Graf: Silver Daily chart


ANNONS

Rekommenderat

Se alla
14 October David Bagge
Bitcoin: Vinstsäkrar efter +10%
I torsdags gick jag lång Bitcoin (här) på kursen 60 700 usd. Produkten jag handlade var MFL BTC1 VT255  med…
10 October David Bagge
Köper Bitcoin!
Jag tolkar fortfarande det längre veckodiagrammet som en större "bull flagga" i Bitcoin som bör bryta uppåt på…
8 October David Bagge
Global likviditet på väg att accelerera!?
Vi har tidigare noterat att likviditeten i det amerikanska finansiella systemet torkat upp (här) och som alla vet…