Market update 8 oktober – Bitcoin Bull!?

8 October 1354 visningar

God eftermiddag, Varmt välkomna till en ny vecka i kanalen.!

Vi inleder med Bitcoin mot bakgrund av den dokumentär om Bitcoin som har premiär på HBO ikväll. Jag tycker fortsatt att Bitcoin kan tolkas som en “bull flagga” i veckoperspektivet som bör bryta upp kommande veckor mot 80-100k usd. Jag blir på riktigt förvånad om nästa större rörelse inte kommer på uppsidan.

Vi ser en skarpt rekyl i Hong Kong inatt på -10%, vilket är den största nedgången intradag på 16år (!) och som såklart ska ses mot bakgrund av det rally/short squeeze på över +30% de senaste veckorna. Vi går igenom bilden av Kina och emerging markets på längre sikt.

Amerikanska långräntor har stigit markant efter fredagens jobbrapport där man plötsligt hittade 800k statliga jobb (?) och dollarn har stärks bra senaste veckan. Oljan ser en skarp short squeeze mot bakgrund av oroligheterna i mellanöstern och många börjar prata om 90-100 usd/fat igen. Min vy är att oljan ska vidare ner på sikt.

Vidare studerar vi såklart som vanligt övriga råvaror, guld, silver, miners, USA på kort och lång sikt, Russell 2000, långsiktiga varningssignaler (late cycle) och OMXS30!

Mvh David